Reizen en vakanties in Italië

Reizen en vakanties in Italië, Promotie Italië om het toerisme in ons prachtige land te promoten en mensen meer te laten weten over de toeristische resorts in alle regio’s, zowel voor strand- als bergtoerisme, informatie over toerisme in Italië. Promotie Italië wil een gids zijn voor diegenen die dit land, regio voor regio, in elk opzicht beter willen leren kennen, van het noorden tot het zuiden van dit schiereiland. Op Promotie Italië vindt u informatie over toerisme in Italië, reisroutes, transport- en communicatiemiddelen, typische producten en de zogenaamde wijn- en voedselweekends. Italië wordt beschouwd als een van de mooiste, artistiek en cultureel rijke landen ter wereld.

Dit, in combinatie met de aanwezigheid van een verscheidenheid aan receptieve structuren van elk type en elke categorie, maakt ons uniek. Buitenlandse toeristen beschouwen dit als een onweerstaanbare combinatie en bezoeken het hele jaar door onze artistieke steden, verdringen onze stranden tijdens de zomermaanden en onze berggebieden tijdens de wintermaanden. Het grondgebied van Italië is divers, gaande van de zee tot heuvels en bergen, en biedt veel mogelijkheden voor toeristen die de artistieke steden, eilanden en stranden bezoeken. De belangrijkste toeristenresorts van Italië bieden Hotels van elke categorie (van een-twee-drie-vier sterren tot vijf sterren) die een geweldige gastvrijheid bieden voor elke behoefte; de vakantieoorden, hotels en woningen op de boerderij zijn de belangrijkste inkomsten van deze regio, ze zijn verspreid over het hele grondgebied en liggen langs de kusten en op de heuvels.

Tussen de bekendere kunststeden herinneren we ons Florence, Venetië, Rome, Pisa, Siena, Bologna, Siracusa, Milaan, Turijn, maar Italië is een waar openluchtmuseum en het gebied is rijk aan getuigenissen en kunstwerken waardig om bezocht worden. Het assortiment Italiaanse gastvrijheid wordt gecompleteerd door prachtige woonhuizen en toeristische dorpen voor zowel gezinnen als jongeren.